Verhuiskratten

Als u gaat verhuizen dan wilt u graag alles zo gemakkelijk mogelijk, maar ook zo veilig mogelijk inpakken. Het laatste wat u immers wilt, is schade tijdens uw verhuizing. Kartonnen verhuisdozen bieden daarbij niet altijd de bescherming die uw waardevolle goederen nodig hebben. De verhuiskratten van Verhuiskratten.nl bieden deze bescherming wel!

WAT IS EEN VERHUISKRAT?

De verhuiskrat is aan onder en zijkanten een dichte kunststoffe krat met een afmeting van 60 bij 40 centimeter en een diepte van 38 centimeter. Deze is voorzien van een solide deksel waarmee de krat gemakkelijk afgesloten kan worden. Ook kan de krat gemakkelijk gestapeld worden, zonder dat het gewicht van de bovenste krat de inhoud van de onderste krat(ten) kunnen beschadigen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONZE VERHUISKRATTEN?

De voordelen van de onze verhuiskratten zijn gemakkelijk aan te geven door op de nadelen van de traditionele verhuisdoos te wijzen. Bij een kartonnen verhuisdoos loopt u het risico dat het karton scheurt, waardoor uw waardevolle spullen kunnen beschadigen. Ook kan er bij het stapelen schade ontstaan doordat het gewicht van de bovenste dozen drukt op de onderste. Daarnaast bieden onze verhuiskratten gebruikersgemak omdat je deze, zoals bij de traditionele verhuisdoos, niet eerst in elkaar hoeft te zetten. Daarnaast gaat ook het afsluiten een stuk gemakkelijker.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leveringsvoorwaarden - verhuiskratten en meer

Verhuiskratten huren – kunststof verhuisdozen ook wel genoemd verhuisbakken of verhuiskratten. Voor een duurzame verhuizing.

Neem onze voorwaarden s.v.p. ten harte plezierig winkelen en alvast dank voor uw aankoop.

Kunststof-verhuisdoos is uw webshop voor het eenvoudig online regelen van duurzame kunststof verhuiskratten voor uw verhuizing.

 

 

Huur:

Voor alle artikelen die wij verhuren is borg verschuldigd. Wij berekenen voor de verhuisbakken een borgstelling van € 2,- / verhuiskrat. De borg staat apart vernoemd op de factuur en wordt tijdens het bestel proces niet meegerekend. Over de borg hoeft geen BTW te worden betaalt. Na afloop van de huurperiode zal de borg per omgaande aan u terug worden terugbetaalt, mits de artikelen compleet, niet beschadigd, niet vies, aantal artikelen juist zijn. Voordat de huurperiode afloopt krijgt u van ons een mail om de ophaling af te stemmen. Op de dag van afhaling dient gehuurde begane grond gereed te staan voor afhaling. Indien niet berekenen wij per verdieping va. € 20,- extra afhaalkosten wat met de borgstelling wordt verrekend, afhankelijk hoeveelheid verhuiskratten. U bent zelf verantwoordelijk voor het netjes retourneren van de gehuurde artikelen. Eerder retourneren van gehuurde artikelen dan de vooraf vastgestelde huurperiode geeft geen restitutie van het betaalde huurbedrag. De borg zal ten alle tijde per bank worden terug betaalt, behalve wanneer u zelf de artikelen bij onze opslag komt terug brengen (wat op afspraak mogelijk is).

 

Leveringskosten:

De leveringskosten voor onze verhuiskratten zijn afhankelijk van aantal kratten en waar in Nederland, Belgie of Duitsland. Tarief per gereden kilomter vanaf €0,50 ex. BTW. (afhankelijk van aantal verhuiskratten en dus type vrachtwagen).

 

Retouren van gehuurde artikelen:

De verhuiskratten dienen schoon en stickervrij te worden geretourneerd. Indien wij verhuiskratten dusdanig vies terug krijgen of voorzien van niet afneembare sticker bereken wij € 1,50 ex.btw schoonmaak kosten per verhuiskrat. Dit wordt met de borgstelling verrekend.

Wat betreft het retourneren van de gehuurde artikelen, zoals de verhuiskratten, het volgende. U kunt ervoor kiezen om zelf de gehuurde artikelen aan ons magazijn retour te brengen of ons een afhaalopdracht geven. De afhaalkosten indien wij met onze eigen bezorgdienst afhalen bedragen € 20 (ex. btw) per afhaling, binnen ons werkgebied en begane grond afgehaald.  Dit bedrag wordt met de borg verrekend of anders i.o.o. Huur kunststof verhuisbakken afgehaald door onze transporteur op pallet aan een tarief van € 39,- ex btw. (maximaal 50 bakken). Indien de verhuisbakken niet (begane grond) gereed staan berekenen wij als extra laadtijd € 18,50 ex. btw per kwartier.

Vervangingswaarde bij niet retourneren prijzen exclusief de btw per artikel;

Verhuiskrat € 22,50 | meubelhondje € 35,- | garderobebox met roede € 9,50 | steekwagen € 45,- | verhuisdekens € 3,25

 

Borg:

Zoals bij elk huur artikel in onze webshop vermeld is er borg verschuldigde. De borg is uiteraard afhankelijk van het artikel. Tijdens de bestelprocedure wordt er geen borg mee gerekend, dit omdat borg BTW vrij is. Na uw bestelling krijgt u van ons per email uw factuur. Op de factuur staat de borg vermeld en dient u deze per bankoverschrijving aan ons te voldoen. Nadat de borg is betaalt zal uw bestelling worden verzonden c.q. afgeleverd.

Na afloop van de huurperiode en wanneer wij de gehuurde artikelen zoals de verhuiskratten in goede staat hebben ontvangen krijgt u van ons per omgaande de borg terug gestort. Wanneer een gehuurd artikel niet wordt geretourneerd, wanneer een gehuurd artikel beschadigd is, wanneer verhuiskratten dusdanig vies zijn of beplakt met permanente etiketten of zijn beschreven met inkt, wanneer er een onderdeel ontbreekt aan een artikel in deze voorbeeld gevallen vervalt de betaalde borg (uiteraard per artikel).